Conditii de cumparare

CONDIŢII DE CUMPĂRARE

Recepţionarea mărfii.
Livrarea mărfii se realizează în termen de max 1-2 zile lucrătoare de la data primirii comenzii. Livrarea se efectueaza prin Curierat Rapid / FAN COURIER, costul expedierii prin acest serviciu este de 12 Ron (TVA INCLUS) pentru Bucuresti si 18 Ron (TVA INCLUS) pentru provincie.  Marfa este livrată în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului. În cazul unui număr mare de comenzi, unele articole pot fi expediate separat, într-un termen mai târziu, care nu depăşeşte totuşi 1-2 săptămâni de la data primirii comenzii. În acest caz, costurile de expediere se vor încasa numai o singură dată, la livrarea principală a mărfii, chiar dacă comanda se va realiza în mai multe rânduri. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de firmă. Preţurile sunt exprimate în lei şi conţin TVA.

Dreptul de returnare a mărfii.
Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.”
Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate înapoi la expeditor, Bucuresti, sector 1, Str Carpati Nr 18. Produsele pot fi returnate doar in ambalajul original, fara a fi deteriorate, in termen de 10 zile de la primirea lor. Contravaloarea produselor returnate se efectueaza in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor, prin transfer bancar. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator iar returnarea produselor se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor catre dvs.

Protecţia datelor personale.
Conform cerințelor Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii nr.56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (cod de identificare din registrul pentru protecția datelor personale: 002041), Butonidecamasa.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră sau ale unei alte persoane, utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastră.
Datele personale sunt culese numai pentru nevoile Butonidecamasa.ro și prelucrate în scopul realizării activității comerciale a firmei rezultate din statut, a promoțiilor și reclamei, cu respectarea imperativului de ocrotire a datelor impus de legislație prin Legea nr.677/2001. Furnizând datele cu caracter personal, sunteti de acord cu prelucrarea lor de către Butonidecamasa.ro și partenerilor săi, precum și cu primirea de comunicări comerciale din partea acestora. Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere încetarea prelucrării lor de către firmă sau de a se împotrivi folosirii lor. În acest sens, puteți transmite o cerere scrisă, datată și  semnată către Butonidecamasa.ro, Str Carpati Nr 18, sector 1 - Bucuresti. Totodată, orice client poate beneficia de dreptul de a se adresa justiției. Butonidecamasa.ro poate pune la dispoziția altor firme datele personale ale clienților săi pentru reclamă și promoții, cu condiția respectării cerințelor impuse de legislație, ale Legii 677/2001.

Garanție.
Butonidecamasa.ro asigură garanția tuturor produselor comercializate, potrivit dispozițiilor Legii 449/2003 privind vânzarea produselor si garanțiile asociate acestora (cu modificările ulterioare) și conform informațiilor privind garanția produselor descrise în certificatul de garanție a produsului, pentru fiecare produs în parte. În caz de lipsă de conformitate, puteți solicita, fără plată, repararea sau înlocuirea produsului. Aceasta va avea loc în termen de 15 zile de la data la care ne-ați informat asupra defectului! Garanția se validează cu certificatul de calitate și cu factura din colet.